13 Jan 2016

Eveline Celebrities Eyeliner




Kada mi je ajlajner koji stalno koristim bio vec pri kraju, htela sam da probam nesto novo. Eveline Celebrities ajlajner mi je ostao urezan u secanju po dobroj recenziji, medjutim nigde nisam mogla da nadjem Eveline dekorativnu kozmetiku. Obratila sam im se za pomoc na Facebook stranici, a oni su bili jako ljubazni da mi posalju upravo taj ajlajner na recenziju! :)

When I was running out of eyeliner I use all the time, I wanted to try a new, different one. Eveline Celebrities eyeliner stayed in my mind from a good review once, but I couldn't find it anywhere. So I asked Eveline on their Facebook page  for help but they kindly offered to send It to me for a review! :) 


Pakovanje je zaista malo, slatko i elegantno sa jako dugom, zlatnom drskicom. U samoj bocici nalaze se kuglice za lakse mesanje, kao u vecini lakova za nokte, sto je odlican dodatak. Nigde na pakovanju nije naznaceno koliko proizvoda sadrzi.

Packaging is very small, cute and elegant with really long, gold handle. There are those metal balls in the bottle, that you often find in a nail polish, so you can mix product easily, which is a great addition. It doesn't say anywhere on the packaging how much product It contains. 


Sam ajlajner je jako crn, dosta tecan ali dovoljno dobro pigmentovan da mozete izvuci liniju u jednom potezu. Zavrsnica je mat. Susi se brzo, nije vodootporan i ako vam i malo zasuzi oko on ce se razmazati. Postojanost mu je osrednja, posle dosta sati nosenja hoce da popuca i da se trusi. 

Eyeliner is very black, very thin but pigmented well enough to achieve a full line in just one streak. It has a matte finish. It dries quickly, It's not water resistant and If your eyes start watering even a bit, It will mess up. Staying power is average, It will crack though after hours of wearing. 



Cetkica je srednje tanka, dosta kratka, precizna i super lezi u ruci. Mogu se izvuci i deblje i tanje linije. Mislim da ce odgovarati kako pocetnicima u sminkanju tako i onima sa iskustvom. 

Brush is pretty thin, short and precise. You can pull off thin or thick lines and I think It will be suitable for both beginners and ones with experience. 



Na pakovanju tj kartoncicu koji dolazi sa ajlajnerom je nazacen sastav, datum isteka roka proizvoda i ostale informacije. I dalje ne znam gde tacno mozete naci Eveline sminku, sem u lokalnim parfimerijama i apotekama a lakove za negu noktiju mozete sigurno naci u Lilly-ju. Cena je oko 400 dinara.  Da li ste isprobale ovaj ajlajner? Koji je vas omiljeni? :) 

On the packaging you can read the ingredients, expiration date and other information. Did you try this eyeliner? Which one is your favourite? :)




A evo kako ajlajner izgleda na ocima uz neznu sminku! :)

And here is the eyeliner on the eyes with a soft make up look! :) 


4 comments:

  1. Baš je super crn, al bojim se da bi meni četkica bila prekratka :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uzivo je jos pigmentovaniji! :) I ja sam navikla na duzu cetkicu, ali snadjem se i s ovom.

      Delete
  2. I know this brand and I use the nail polish treatment because I think they are the best, but I never tried an eyeliner!

    ReplyDelete

Thank you for your comment, It means a lot to me! :] <3

If you leave a link, your comment won't be approved.