13 Mar 2016

Leaf Necklace


Iiiii idemo jos jednom, jos jedan komad nakita sa Lady Queen sajta, jos jedna ogrlica. :) Kao sto sam vec rekla u svakom postu i ova ogrlica je dosla u svojoj zastitnoj kesici. 

And here we go again, another piece of jewelry from Lady Queen site, another necklace. :) As I said in every post, this necklace came in Its protective plastic bag too. 


Ogrlica se sastoji od lancica i dva priveska u obliku lista koja povezuju ogrlicu. Duzina lancica je 49 cm plus 5 cm dodatnog lancica tj dela na kojem se sama ogrlica kaci. Moze biti duza ili kraca a u zavisnosti od duzine izgledace drugacije. Listovi su 4 cm. Dolazi u srebrnoj i zlatnoj boji. 

Necklace has a chain and two leaf pendants that connect the necklace. Length of the chain is about 49 cm plus 5 cm chain for a clasp. It can be shorter or longer and Its look depends on the length. Leafs are 4 cm long. Necklace comes in silver and gold color. 



S obzirom da je ogrlica legura nepoznatih metala, za sada nije promenila boju. Za razliku od prethodne, ova se ne mrsi i mozete je slobodno drzati u kutijici za nakit. S prednje strane je sjajna dok pozadi ima zanimljiv reljef pa je mozda mozete nositi sa obe strane. Trenutno je na akciji i kosta samo 1.63$ pa ako vam se dopada - trk na sajt!

Necklace is alloy but for now It didn't change Its color. This necklace won't tangle so you can keep It in your jewelry box. From the front leafs are shiny and from the back they have some texture so I guess you could wear It both ways If you like It. Currently this necklace is on sale for 1.63$ so hurry up If you like it! 



A evo i par slicica kako izgleda kada se nosi. 

And here's a few pictures of how It looks on. 




Ukoliko vam se dopada bilo sta sa Lady Queen sajta ne zaboravite da iskoristite kupon kod QWGS15 za 15% popusta, kao i da imate besplatnu postarinu gde god da ste u svetu! Citamo se! :) <3 

If you like anything from Lady Queen site, don't forget to use coupon code QWGS15 for 15% off of your purchase and free shipping worldwide! Until next post! :) <3




2 comments:

  1. Ogrlica je prelepa,planiram i ja da je uzmem i nadam se da neće brzo izgubiti boju!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne znam sta da ti kazem. Lepa zaista jeste. Ne znam da li je bizuterija, deluje kao da je malo bolji materijal, ali ne bih nista da tvrdim. Kao sto napisah, moja za sad nije promenila boju, nisam je mnogo nosila, imam je par meseci. Slobodno iskoristi neki kupon kod za popust. :)

      Delete

Thank you for your comment, It means a lot to me! :] <3

If you leave a link, your comment won't be approved.