6 Jan 2015

Let It Snow - Snowflakes Nail Design

Kod mene je pao i drugi sneg, nazalost nedovoljno za igranje, ali nadam se da ce ga biti jos, zima je tek pocela! Zato sam se malo poigrala sa jos jednom plocicom sa pahuljicama, ovog puta sa Born Pretty Store. O ovoj plocici vec sam pisala u ovom postu gde sam koristila srca. Kao sto sam vec pisala, ova plocica je jako dobra i nadam se da cu vam je pokazati u jos nekom postu u buducnosti. Kosta 2.99$ i mozete iskoristiti kod FGB10 za 10% popusta pri kupovini, postarina je takodje besplatna!

We had a second snow-fall here, but unfortunately It's still not enough for playing, but It's ok there is still time! So, I decided to play around with one more winter themed stamping plate, this time from Born Pretty Store. I already did a review on this plate, when I used hearts, and you can read It here. As I said, this stamping plate is really good and I hope I will have a chance to show It to you a few more times in the future. It costs 2.99$ and you can use coupon code FGB10 for 10% off your purchase and shipping is free too! 


Lakovi koje sam koristila su Don Juan French Manicure lak iz seta za francuski manikir, kao podlogu, za pecatiranje koristila sam kao i u prethodnom postu Essence Marble Mania 03 Silver Twister i Golden Rose Gel Look Top Coat. Takodje sam koristila i pribor za pecatiranje iz kineske radnje. Moram da naglasim da je ovaj pecat previse mali za dizajn koji ide preko celog nokta, pa se iz tog razloga slicice ne prenose najbolje.

Polishes that I used are Don Juan French Manicure as a base color, for stamping I used the same polish as in previous post Essence Marble Mania 03 Silver Twister and Golden Rose Gel Look Top Coat. I also used stamper and scraper bought at Chinese store. I have to mention that this stamper isn't good for pictures that go all over the nail, so design isn't as perfect as It can be.




A evo i kako je ispalo. Nadam se da vam se dopada! ^____^

And this is how It turned out, I hope you like It! ^____^ 








Ukoliko me pratite na Facebook stranici verovatno ste mogli da vidite moju novu NYX Box of smokey looks collection paletu koju sam dobila za Novu godinu od meni najdraze osobe na svetu. <3 Posto sam ja odusevljena paletom i rado bih pisala o njoj, zelim da znam koliko vas zanima njena recenzija i svocevi? :) Citamo se uskoro! :*

If you are following me on my Facebook page you have probably seen my new NYX Box of smokey looks collection palette I got from my dearest person in the world. <3 Since I really love this palette and would enjoy to write about it, I want to know are you interested in review and swatches? :) Talk to you soon! :*



13 comments:

  1. Recenziju palete obaavezno! Bas me interesuju ove sljokicave senke. :) Divan manikir. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni u sta nisam gurala prste dok ne slikam, ni sama ne znam kako se suzdrzavam, ali u sljokice sam morala cim sam otvorila paletu! :D U principu su sljokice u providnom gelu, i vec mogu da kazem da su fantasticne! ^_^

      Delete
  2. Odlično ti je ispalo pečatiranje. Volim diskretno pečatiranje, posebno kada je tako nežan motiv u pitanju.

    ReplyDelete
  3. Prekrasno <3 Jako mi se sviđa kombinacija bijele i srebrne :)

    ReplyDelete
  4. Ja imam isti ovaj setic za nokte sa pecatom ali nije mi uspelo :/ mada sad razmisljam mozda je do laka bilo. Divan manikir i obavezno ocekujemo recenziju palete :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! :] Obavezno probaj sa jos kojim lakom! :]

      Delete
  5. First of all I want to wish you a happy new year! This winter mani is gorgeous, love how neat the snowflakes came out!

    ReplyDelete
  6. Predivan manikir, bas mi se svidja :) a i nokti su ti lijepi i uredni :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment, It means a lot to me! :] <3

If you leave a link, your comment won't be approved.