5 Oct 2014

Super Cmok Stik Za Usne


Super Cmok je jedan od proizvoda koji gooodinama kupujem iznova! Radi se o stiku za usne domace kozmetike Ivan Filip. Tek skoro sam otkrila da imaju sajt i pronasla jos mnogo stikova koje nisam vidjala u parfimeriji u kojoj uvek nabavljam svoj primerak, ali sam se odusevila ponudom tako da se nadam da cu negde pronaci jos po neki!



Cmok mi je uvek kupovala mama u apoteci dok sam bila mala a kako sam rasla isprobavala sam razne stikove za usne, one za negu, kao i one u boji, sa sljokicama, sedefom.. i tako malo zapostavila Cmok. Medjutim, kad sam mu se vratila, shvatila sam da mi ni jedan nije odrzavao i negovao usne kao ovaj. Nemam posebno suve i ispucale usne, ali iako se desi, stik ih za dan, dva oporavi. Tu i tamo kupim neko Labello ali Cmok uvek imam kod sebe. 


Super Cmok je bezbojan stik, bez ukusa, sa vrlo blagim prijatnim mirisom koji oni nazivaju tuti-fruti. Na pakovanju se nalazi sastav, a na dnu samog stika datum proizvodnje i isteka roka. Na usnama je jako prijatan, divno klizi ali nije previse mastan. Ne razliva se, mada ja volim da ga stavim i malo van ivica usana kada sam kod kuce. Uvek mi je na usnama, tako da nemam nikakvih problema s njima. Takodje, nece se odmah upiti i nestati, vec ce se zadrzati neko vreme na usnama, stiteci ih od vetra i hladnoce. Slazem se sa svim izjavama navedenim na pakovanju, da vraca kozi elasticnost, da stiti od hladnoce i vetra i da ubrzava regeneraciju koze!


Super Cmok dolazi jos u par mirisa ali ovaj je moj omiljeni. Moze se naci u apotekama ili parfimerijama. Za cenu od 115 dinara dobijate 5 ml super  proizvoda, ako naidjete na Cmok obavezno ga probajte, jer cak i da vam se ne svidi, necete potrositi mnogo para. 

Malo sam istrazivala i odlucila da vam pojasnim njegov sastav:

*Cera Alba - pcelinji vosak.
*Paraffinum Liquidum - je tecni parafin, mineralno ulje, koje stvara neprobojan film na kozi.
*Vaselinum - vazelin. 
*Paraffinum Solidum - takodje parafin.
*Vitamin E - poznato je da neguje kozu.
*Bisabolol - je esencijalno ulje jedne vrste kamilice koje ima isceljujuca svojstva.
*Aroma - miris. 

I jos slicica kako izgleda na usnama. 


To je to za ovaj post, nadam se da vam se dopao i da ste saznali nesto novo. Ako naidjete na Cmok u svojoj parfimeriji probajte ga i javite mi kako vam se dopao ili mi pisite utiske ako ste ga vec probali. Koji je vas omiljeni stik za usne? Do sledeceg posta CMOK! :* 

Sorry this post is only in Serbian because this product is only available here! <3




4 comments:

  1. Nikad čula za njih, ali definitivno ću probati. Mislim da za balzame nikada ne vredi davati velike pare. Šta više, uvek su mi se pokazali kao bolji oni jeftiniji. Što se mene tiče, najbolji koji sam probala, a da je u ovom cenovnom rangu, je Rosal (mislim da je to hrvatska firma), odličan balzam, preporučujem ti da ga probaš. Moj je roze pakovanje, ali ima ih u raznim bojama i mirisima u Lilly-ju. Evo našla sam ga: http://www.rosal-kozmetika.com/05_02_02_lipbalm.php

    ReplyDelete
    Replies
    1. I njihove balzame sam koristila ranije, sad su nesto menjali pakovanja koliko mi se cini. Ali ne mogu da se setim zasto nisam nastavila da koristim. Isprobacu sigurno. :) Cmok je bezbojan pa mi ide uz sve. Ovaj sa slike se sija, je l da?

      Delete
  2. Star je post ali sam na njega sad naisla :D
    Cmok labela mozes da nadjes u Mauricijus parfimeriji na Zelenom vencu. Obavezno probaj narandzasti (mada ga je tesko naci tu) ako si kao mala bila ljubitelj brufen sirupa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stari post, ali Cmok i dalje koristim. :) Nisam iz Beograda, kupujem ih u lokalnoj parfimeriji. Ne secam se da sam ikada videla narandzasti. :D Ali ako naidjem sigurno cu ga probati. Hvala na komentaru! :)

      Delete

Thank you for your comment, It means a lot to me! :] <3

If you leave a link, your comment won't be approved.