6 Jan 2014

Don Juan Excessive Rough And Rich EX16 Nail Polish

Uh, koliki naslov! :D Ali to je pun naziv jednog od lakova iz nove Don Juan kolekcije pod imenom Excessive.

Lak koji ja imam je zlatni, oznake EX16, koji sam kupila posebno za docek Nove godine. Kostao je oko 200 dinara za 12ml laka. Poprilicno jednostavan manikir za docek jer mi za nokte uvek ostane najmanje vremena. :D

Ocekivala sam da ovi lakovi imaju neku teksturu i vise manje bila sam u pravu. Kada se potpuno osuse postaju hrapavi. Medjutim posto nisu kao standardni "sand" lakovi, nemaju mat zavrsnicu jer se u sustini sastoje od sitnog i nesto krupnijeg shimmera.

Prekriva nokat iz jednog debljeg sloja i susi se duze nego recimo Golden Rose Holiday lakovi. Zbog manjka vremena ja sam preko nanela Rimmel Nail Rescue kao nadlak, da bi se sve brze osusilo tako da ne znam koliko mu je potrebno da se skroz osusi ako se nanese sam. Lak ne gubi teksturu kada se preko njega nanese providni lak, nadlak itd. sto se meni jako svidja.

Danas sam ga skinula jer mi je dosadio, nosila sam ga 6 punih dana i nije se okrznuo, sem ono standradno - sa vrhova noktiju takozvani "tip wear" sto je bilo neprimetno. Nisam ocekivala da ce toliko trajati, ali eto za to ima veliki plus! :D Medjutim tesko se skida kao i svaki lak koji ima sljokice, ali to mu necemo zameriti.

Iako sam za docek nosila samo jedan sloj, za slikanje sam nanela i drugi tako da na slikama imam dva, ali kao sto sam rekla, jedan je sasvim dovoljan.

**Izvinjavam se za kvalitet slika u poslednje vreme, nikako ne mogu da namestim osvetljenje. Vec vise od 2 godine, koliko imam blog, imam problema s osvetljenjem. Najbolje mi je u prolece i leto, napolju u hladu, ali sta raditi preko zime? Ako neko ima neki  savet, dobro bi dosao. :/

Slika preuzeta sa Don Juan Facebook stranice!